Llibreria
Logo Fundació Antoni Tàpies

Acte verge. Intervenció sonora


 

En resposta a Els Arxius de la Font i al readymade de Marcel Duchamp canalitzat a través del treball de Saâdane Afif, qüestionem el concepte d’influència, com ara quan John Cage -referint-se a Duchamp- havia anomenat “impossibilitat de l’acció repetida”.

 

Acte verge reivindica tota repetició com un acte verge que eludeix el control racional i el que és pregravat, i que la idea d’originalitat s’esvaeix en el procés de la reproducció. Prenent com a punt de partida aquest concepte, un col·lectiu d’artistes, exestudiants del Màster en Art Sonor de la Universitat de Barcelona, ​​proposa una intervenció sonora de dos dies que respon a l’estructura arquitectònica única de la Fundació Antoni Tapies, component a temps real un camp sonor espacial que evoluciona lentament: sons i gestos que envaeixen el museu i el van transformant.

 

Intervenció dirigida per Barbara Held, a càrrec de: Maria Durán, Oscar de la Fuente Mathias Klenner, Luis López Casero, Haize Lizarazu, EMARX, Ginebra Raventós i Javier Rojas.

 

Activitat en el marc de Studio inframince, programa d’activitats comissariat per Erich Weiss, al voltant de l’exposició Saâdane Afif. Els Arxius de la Font i més enllà.