Botiga
Logo Fundació Antoni Tàpies

Any Tàpies

Antoni Tàpies (Barcelona, 13.12.1923-6.2.2012)

 

 

Amb motiu de la celebració del centenari del naixement d’Antoni Tàpies, la Fundació Antoni Tàpies impulsa un programa d’exposicions, publicacions, activitats educatives, esdeveniments singulars i projectes de creació i de recerca que es desplegarà al llarg d’un any, del 13 de desembre del 2023 al 13 de desembre del 2024. L’Any Tàpies té com a objectius consolidar el compromís de la Fundació d’aproximar-se en profunditat a l’obra i al pensament de l’artista, difondre’ls tant en l’àmbit nacional com internacional, i contribuir a actualitzar-ne les lectures i a construir noves mirades.

 

Des d’un enfocament interdisciplinari i actual, la Fundació esdevindrà el centre neuràlgic de l’efemèride, però s’incidirà en la voluntat de fer territori i d’acostar la institució a la ciutadania. També s’enfortiran les aliances amb aquelles institucions i agents culturals i artístics que se sentin a prop de tot allò que representa l’univers creatiu d’una personalitat universal com és Antoni Tàpies. És per això que la Fundació vetllarà per teixir una xarxa de relacions i complicitats que permetin donar a conèixer i aprofundir en la seva pràctica artística, i a interrogar-la des del present.

 

A continuació, posem a la vostra disposició un catàleg d’activitats per tal que us pugueu sumar a la celebració de l’#AnyTapies. Per a qualsevol petició o consulta podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: anytapies@ftapies.com

 

 

Imatge: Antoni Tàpies treballant a l’estudi de Barcelona, 1966-1967. Fotografia de Ralph Herrmanns © Ralph Herrmanns, 2023.

 

 

Catàleg d’activitats

Informació per a la premsa

Web Any Antoni Tàpies |  Generalitat de Catalunya

· Programa educatiu 2023-2024

· 1,2,3 Tàpies. Tres accions deslocalitzades

  • Facebook Fundació Antoni Tàpies
  • Twitter Fundació Antoni Tàpies
  • Instagram Fundació Antoni Tàpies
  • YouTube Fundació Antoni Tàpies
  • Telegram Fundació Antoni Tàpies