La Fundació és tancada per canvi d’exposicions. El 13.12.2023 tindrà lloc l’obertura de l’Any Tàpies. Properament us informarem.

Botiga
Logo Fundació Antoni Tàpies

Un plec, una arruga, un traç, un cos. Barcelona Dibuixa 2023


 

A partir de l’exposició Tàpies. Fustes, papers, cartons i collages, us convidem a explorar les possibilitats expressives de diversos materials afins a l’estètica de l’artista. Mitjançant dinàmiques d’observació a les sales del museu i de propostes de taller creatiu, cada participant elaborarà un quadern i prendrà part en una intervenció col·lectiva. La matèria i els materials seran el punt de partida d’una activitat en què el dibuix no el traçarà ni un llapis, ni un ploma, ni un pinzell, sinó els nostres cossos, gestos i accions. 

 

Activitat a càrrec de Teresa Rubio i el Departament d’Educació del museu. Activitat en el marc del festival Barcelona Dibuixa 2023.

 

Teresa Rubio és mediadora cultural, educadora d’art i artista especialitzada en collage. Va estudiar Història de l’Art a la Universitat de Salamanca i a la de Siena. Va obtenir el diploma d’estudis avançats a la Universitat de Barcelona i és Màster de Crítica d’Art i Comunicació per la Universitat de Girona. Ha codirigit el servei educatiu del Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet (2008-2020) i el projecte de mediació What the Cell! Una mirada macro a la unitat de la vida al Centre d’Art La Capella (2020-2022). Actualment col·labora amb diverses institucions artístiques de Barcelona i amb Apropa Cultura. Patrocinadors institucionals

Organitzadors

Col·laboradors

  • Facebook Fundació Antoni Tàpies
  • Twitter Fundació Antoni Tàpies
  • Instagram Fundació Antoni Tàpies
  • YouTube Fundació Antoni Tàpies
  • Telegram Fundació Antoni Tàpies