Llibreria
Logo Fundació Antoni Tàpies

Silenci i vibració


Entrades

 

 

Aquest workshop, conduït per David Sitges de MUOM, i vinculat conceptualment a la mostra Tàpies. L’empremta del zen, constarà de dues parts.

 

La primera estarà dedicada al silenci per tal de treballar l’escolta plena i el buit, l’estat de silenci interior, l’escolta activa i la percepció subtil. Aquesta primera part, doncs, serà de caire meditatiu i donarà espai a l’escolta guiada i al viatge sonor.

 

La segona part del taller se centrarà en la vibració i en la veu com a objecte i subjecte i explorarà la impermanència com a vibració i el cant vocàlic com a meditació, obrint la possibilitat d’explorar la ressonància dels sons vocàlics i la meditació vocal guiada.      

 

MUOM, un grup vocal de cant d’harmònics amb seu a Barcelona, té una experiència àmplia en formacions vocals i activitats per tal que tothom qui ho vulgui pugui adquirir eines útils, independentment del nivell que tingui, des de persones sense experiència prèvia fins a músics i corals professionals. 

 

El preu del taller inclou el cost de l’entrada al museu i la visita, per lliure, a les exposicions. Es preveu un altre workshop conduït per MUOM el 15 de maig, que serà independent d’aquest primer. En cas d’inscriure’s en els dos tallers, el cost serà de 36 €. 

 

[Fotografia de Rodrigo Vazquez]Organitzadors