Logo Fundació Antoni Tàpies

Dissabte 9 de maig, 12 h

Petita història d’Antoni Tàpies. Presentació del llibre amb Pilarín Bayés

Biblioteca Xavier Benguerel (Avinguda del Bogatell, 17)

El proper dissabte 9 de maig tindrà lloc a la Biblioteca Xavier Benguerel una presentació del conte Petita història d’Antoni Tàpies. La Fundació ha convidat a participar-hi a Pilarín Bayés, il·lustradora del llibre, que dibuixarà davant del públic els episodis més significatius de la narració.

Petita història d’Antoni Tàpies va ser publicat a finals de 2007 per la Fundació Antoni Tàpies, en col·laboració amb Editorial Mediterrània, és un conte infantil amb text d’Antoni Tàpies i dibuixos de Pilarín Bayés que ofereix un repàs il·lustrat de la vida i l’obra de l’artista des de 1923 fins a l’actualitat. El text del conte parteix del llibre d’Antoni Tàpies Memòria personal. Fragment per a una autobiografia, i també incorpora una refosa de fragments de l’assaig de Manuel J. Borja-Villel "La Col·lecció", contingut dins de l’opuscle Fundació Antoni Tàpies.

Lloc: Biblioteca Xavier Benguerel (Avinguda del Bogatell, 17).
Edat: públic familiar amb nens i nenes a partir de 4 anys.
Durada: 1 h.
Entrada gratuïta.

Informació i reserves: Fundació Antoni Tàpies (t) 934 870 315; Biblioteques de Barcelona (t) 933 161 000. No cal reserva prèvia.

Imatges de l’activitat

Petita histria dAntoni Tpies. Presentaci del llibre amb Pilarn Bays
Petita histria dAntoni Tpies. Presentaci del llibre amb Pilarn Bays
Petita histria dAntoni Tpies. Presentaci del llibre amb Pilarn Bays
Petita histria dAntoni Tpies. Presentaci del llibre amb Pilarn Bays
Petita histria dAntoni Tpies. Presentaci del llibre amb Pilarn Bays

Diumenge 27 de setembre a les 11 h

Participació de la Fundació Antoni Tàpies en les festes de la Mercè

Pintar en sabatilles. Aproximació a Antoni Tàpies.

Taller per a famílies.

Lloc: Passeig de les Persones (Passeig de Gràcia). Estand del Consorci de Biblioteques de Barcelona (ubicat entre els carrers Gran Via i Diputació).

Dates i horari: diumenge 27 de setembre a les 11 h

Activitat gratuïta. No cal reserva prèvia

Per a més informació:
Servei Educatiu. Rosa Eva Campo visitescomentades@ftapies.com / tel.: 934 870 315 / fax: 934 870 009

Dins el marc de les festes de la Mercè de 2009, la Fundació Antoni Tàpies organitza un taller per a famílies al Passeig de les Persones (Passeig de Gràcia), a l’estand del Consorci de Biblioteques de Barcelona (ubicat entre els carrers Gran Via i Diputació).

El taller Pintar en sabatilles. Aproximació a Antoni Tàpies, permet als nens i nenes participants apropar-se a la figura de l’artista mitjançant un relat il·lustrat amb fotografies procedents del seu àlbum familiar i d’estris i materials del seu taller. L’activitat finalitza amb la intervenció del públic en una proposta d’experimentació plàstica.