Logo Fundació Antoni Tàpies
Del 9 al 13 d’abril

BAR module 2018

Curaduria de BAR project.

[Inscripció Prèvia> http://barproject.net/bartool/actividades/bar-module-2018/]> Més informació sobre sol·licituds, contribucions, dates límits, preus, beques i convidats [aquí- > http://barproject.net/bartool/actividades/bar-module-2018/]

Xerrades públiques:

BAR Talk amb Vivian Sky Rehberg, Philippe Pirotte i Daniel Steegmann Mangrané. Dilluns 9 d’abril de 2018 | 19:00 - 21:00 h. | Auditori Fundació Antoni Tàpies.

BAR module és una setmana intensiva de treball a la ciutat de Barcelona que busca generar espais d’aprenentatge a través de diferents temàtiques i dinàmiques. Com a part de BAR TOOL # 1 Training Program, els BAR module s’obriran a un públic més ampli (investigadors, estudiants, comissaris, artistes, educadors, etc.):

BAR module 9-13 d’abril: el programa comptarà amb els seminaris de Philippe Pirotte (director de l’escola de Belles Arts Städelschule i de l’espai d’exposició Portikus, Frankfurt) i Vivian Sky Rehberg (directora del Màster de Belles Arts del Piet Zwart Institute , Rotterdam), sobre art i activisme desenvolupat a la Biennal de Jakarta i la pràctica especulativa de l’escriptura respectivament; un taller sobre l’experiència fenomenològica en l’art impartit per Daniel Steegmann Mangrané (artista, Rio de Janeiro); i l’imperdible My studio visit. The city as studio amb Jordi Ferreiro (artista i educador, Barcelona).

Més informació