Botiga
Logo Fundació Antoni Tàpies

Des de Tàpies. Visita dinamitzada a la Col·lecció


Visita dinamitzada a l’exposició d’obres d’Antoni Tàpies.

 

A cada parada d’aquest itinerari ens espera una obra i una proposta creativa diferent com ara una experiència performativa amb el cos o bé una acció per copsar els materials emprats per l’artista per comprovar-ne les qualitats tàctils i expressives. D’aquesta manera, a través del diàleg, del joc i de diverses metodologies artístiques viurem l’exposició establint vincles personals amb algunes de les obres exposades.

 

RECOMANACIONS PER L’AULA:

 

En aquest enllaç hi ha disponibles uns dossiers amb propostes per realitzar amb els alumnes a l’aula abans o després de la visita al museu.

 

Us proposem que abans de visitar el museu treballeu a l’aula el text d’Antoni Tàpies “El joc de saber mirar”. Podeu llegir-lo sencer o un fragment que considereu interessant. El podeu treballar de la manera que us sembli més adequada al vostre context: per exemple, realitzant una activitat creativa que s’hi relacioni o bé reflexionant sobre què ens fa pensar i amb què ho relacionem.

 

AJUDES:

 

Els centres educatius de Barcelona poden demanar beca per aquesta activitat a través del PAE (Programa d’Activitats Escolars) del Consell d’Innovació Pedagògica | Més informació  • Facebook Fundació Antoni Tàpies
  • Twitter Fundació Antoni Tàpies
  • Instagram Fundació Antoni Tàpies
  • YouTube Fundació Antoni Tàpies
  • Telegram Fundació Antoni Tàpies