La Fundació Antoni Tàpies tancarà temporalment per canvi d’exposicions del 24 de juny al 19 de juliol de 2024. Gràcies per la vostra comprensió.

Llibreria
Logo Fundació Antoni Tàpies

Des de Tàpies. Visita dinamitzada a la Col·lecció


Visita dinamitzada a l’exposició d’obres d’Antoni Tàpies.

A cada parada d’aquest itinerari ens espera una obra i una proposta creativa diferent com ara una experiència performativa amb el cos o bé una acció per copsar els materials emprats per l’artista per comprovar-ne les qualitats tàctils i expressives. D’aquesta manera, a través del diàleg, del joc i de diverses metodologies artístiques viurem l’exposició establint vincles personals amb algunes de les obres exposades.

RECOMANACIONS PER L’AULA:

En aquest enllaç hi ha disponibles uns dossiers amb propostes per realitzar amb els alumnes a l’aula abans o després de la visita al museu.

Us proposem que abans de visitar el museu treballeu a l’aula el text d’Antoni Tàpies “El joc de saber mirar”. Podeu llegir-lo sencer o un fragment que considereu interessant. El podeu treballar de la manera que us sembli més adequada al vostre context: per exemple, realitzant una activitat creativa que s’hi relacioni o bé reflexionant sobre què ens fa pensar i amb què ho relacionem.

AJUDES:

Els centres educatius de Barcelona poden demanar beca per aquesta activitat a través del PAE (Programa d’Activitats Escolars) del Consell d’Innovació Pedagògica | Més informació