fbpx
Botiga
Logo Fundació Antoni Tàpies

Reobrim


 

12 de juny: obertura parcial

El proper divendres 12 de juny del 2020, la Fundació Antoni Tàpies reobre parcialment i us ofereix la possibilitat de veure de franc l’exposició Antoni Tàpies. L’àcid és el meu ganivet fins al 18 de juny. No us perdeu l’oportunitat de gaudir d’aquesta exposició que mostra una tria de gravats i de llibres d’artista realitzats entre el 1988 i el 1990 que posen de manifest l’experimentació d’Antoni Tàpies en el terreny de l’obra gràfica.

 

19 de juny: obertura completa

El 19 de juny del 2020 obrim del tot amb les exposicions Antoni Tàpies. Teatre, que a través de pintures, dibuixos, gravats i material documental divers explica la relació que Antoni Tàpies va tenir amb les arts escèniques, i Antoni Tàpies. Certeses sentides, un conjunt d’obres sobre un material tèxtil sintètic que feia servir per cobrir i protegir el terra de l’estudi.

 

Nous horaris i mesures de seguretat

El nou horari del museu és: de dijous a dissabte de 10.00 a 19.00 h i diumenge de 10.00 a 15.00 h.

La Fundació Antoni Tàpies ha aplicat les mesures necessàries per garantir als visitants les condicions de salut i de seguretat. Les podeu consultar en aquest enllaç.

 

30è aniversari de la Fundació Antoni Tàpies i entrada gratuita als nascuts l’any 1990

Enguany la Fundació Antoni Tàpies celebra el seu 30è aniversari. La seu de la institució es va inaugurar el 5 de juny del 1990 i, des d’aleshores fins ara, ha bastit un programa d’exposicions i d’activitats amb un plantejament doble: d’una banda, l’estudi i la difusió de l’obra d’Antoni Tàpies i, de l’altra, els projectes d’art modern i contemporani que ofereixen una reflexió sobre les arts com a forma d’accés al coneixement.

Malauradament, les circumstàncies no ens permeten celebrar-ho com ens hauria agradat, però estem treballant per poder-ho fer més endavant. De moment, tenim el plaer d’anunciar-vos que ja es pot visitar en línia la Col·lecció d’obra original de la Fundació.

A més, totes les persones que fan 30 anys el 2020 estan convidades a visitar la Fundació tantes vegades com vulguin fins al 5 de juny del 2021.  • Facebook Fundació Antoni Tàpies
  • Twitter Fundació Antoni Tàpies
  • Instagram Fundació Antoni Tàpies
  • YouTube Fundació Antoni Tàpies
  • Telegram Fundació Antoni Tàpies