Divendres, 12 d’abril, la Fundació tancarà a les 17.30h amb motiu de l’actuació de Cabosanroque del cicle “Les cadires de Tàpies”. Perdoneu les molèsties. | + informació

Llibreria
Logo Fundació Antoni Tàpies
Carregant Esdeveniments

Deu estius a Campins. El meu Antoni Tàpies


 

 

Presentació del llibre d’Antoni Llena. A càrrec de l’autor, Imma Prieto i Oriol Magrinyà.

 

Durant deu estius consecutius, Antoni Llena, un dels artistes catalans contemporanis més importants, va visitar el seu mestre i amic Antoni Tàpies a l’estudi de Campins. En tornar, recollia en un quadern les impressions que li havien provocat les obres en què Tàpies havia estat treballant al llarg d’aquell any. Un quadern que esdevé, així, un testimoni del procés creatiu d’un gran artista vist per un altre que se’n reconeix deixeble i crític alhora. I que conté, també, un seguit de reflexions sobre l’art, la creació i el procés creatiu plenes d’intel·ligència i sensibilitat.

Amb motiu de l’Any Tàpies, l’Editorial Barcino publica aquests textos, la majoria dels quals són inèdits, en un llibre que es presentarà a la Fundació Antoni Tàpies en presència d’Antoni Llena, Oriol Magrinyà, director de l’Editorial Barcino, i Imma Prieto, directora de la Fundació Antoni Tàpies.

 

Antoni Llena (Barcelona, 1942). És considerat un innovador dins del panorama artístic actual. La seva obra, subtil i elegant, és un constant desafiament a les formes convencionals i als límits de l’art. Ha publicat diversos llibres sobre el procés creatiu i és un col·laborador habitual de la premsa escrita. Actualment, escriu al diari Ara, però també ha escrit a l’Avui i a La Vanguardia, entre d’altres.

 

 

 Patrocinadors institucionals

Col·laboradors