fbpx

La Fundació Antoni Tàpies estarà tancada al públic general dijous, 19 de maig. Perdoneu les molèsties.

Botiga
Logo Fundació Antoni Tàpies

Visita a les sales d’art i guerra civil del MNAC: el Pavelló de la República


 

Amb motiu de l’exposició Goshka Macuga. En moviment, que incorpora un apèndix dedicat a la rèplica del Pavelló de la República construït a Barcelona en ocasió dels Jocs Olímpics del 1992, hem organitzat una visita a les noves sales al voltant de l’art i guerra civil del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

 

El museu ha ampliat el nombre de sales de la col·lecció permanent d’art modern dedicades a l’art produït durant el període de la Guerra Civil Espanyola (1936-1939). Concretament, dedica un àmbit al Pavelló de la República Espanyola a l’Exposició Internacional de París de 1937, on s’exposa un nombre rellevant d’obres que s’hi van exhibir i una projecció de fotografies de l’edifici dissenyat per Josep Lluís Sert i Luis Lacasa. La visita anirà a càrrec d’Eduard Vallès, conservador del museu i comissari de l’exposició.

 

La visita complementa les activitats al voltant de l’obra The Nature of the Beast, 2010, de Goshka Macuga, com ara la xerrada sobre la reconstrucció del Pavelló a càrrec de l’arquitecta María José Ballester i la visita a la rèplica del Pavelló al barri d’Horta.

 

Activitat en el marc del cicle Revisions.

 

Activitat amb la col·laboració del Museu Nacional d’Art de Catalunya.  • Facebook Fundació Antoni Tàpies
  • Twitter Fundació Antoni Tàpies
  • Instagram Fundació Antoni Tàpies
  • YouTube Fundació Antoni Tàpies
  • Telegram Fundació Antoni Tàpies