Llibreria
Logo Fundació Antoni Tàpies

Mediacions a “Goshka Macuga. En moviment”, a càrrec del Grup d’Acció Creativa (GAC) de l’Eix Jove


 

El Grup d’Acció Creativa (GAC), un grup de joves d’entre 16 i 23 anys de l’Eix Jove, ha treballat l’obra de l’artista Goshka Macuga, ha conegut de primera mà el projecte de comissariat de l’exposició i ha seguit els procés de muntatge i programació que hi ha darrere d’una exposició d’aquestes característiques. El resultat és una activitat de mediació a través de la qual compartiran la seva experiència i la seva visió de l’exposició amb el públic.

 

El Grup d’Acció Creativa (GAC) de l’Eix Jove és un equip plural i obert de joves entre 16 i 23 anys amb inquietuds creatives que treballa col·lectivament i de forma assembleària al voltant d’un projecte i una programació artística anual. El GAC es troba un dia a la setmana a l’Edifici Transformadors, promou activitats, organitza sortides culturals i participa en projectes culturals en col·laboració amb els principals espais artístics del Districte de l’Eixample. És possible sumar-se al GAC a través del web.

 

L’Eix Jove és el Projecte de Dinamització Juvenil de l’Eixample que duu a terme activitats i tallers culturals i de lleure gratuïts per a joves. Les activitats de l’Eix Jove es realitzen en diversos equipaments del Districte com ara Centres Cívics, biblioteques o espais municipals. D’aquesta manera, el projecte està present a tots els barris que conformen l’Eixample.Col·laboradors